Not About the Punchline has moved! Redirecting...

You should be automatically redirected. If not, visit http://blog.dukeoglue.com/ and update your bookmarks and feeds.

December 29, 2008

Tragedy Days


Ήμουν καλεσμένος στην ηχογράφηση του τελευταίου podcast των Διάτρητων ΑΕ.
Άμα έχετε 61 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα να σκοτώσετε, περάστε από εκεί να μας ακούσετε να μιλάαααααμε. Το κομμάτι για το stand-up και τις Νύχτες Κωμωδίας ξεκινάει γύρω στο 13:10, όπου θα βρείτε και μια τέλεια techno έκδοση του theme του Tetris. Πιο μετά μιλάω και γι'αυτό το blog καθώς και για τα μελλόντικά μου σχέδια όσον αφορά τις Μαϊμού Ειδήσεις.

3 comments:

diodos said...

Thanks για την τιμή που μας έκανες Δημήτρη!

Καλή συνέχεια σε οτι κάνεις ;)

BunnyDee said...

:D

Μ' άρεσε, πραγματικά, το podcast, για πολλούς λόγους κιόλας. Τους RSSακολουθώ πια και τους Διάτρητους, και τα λοιπά.

Και μ' άρεσε και η... ηχητική σου παρουσία εκεί, με το Tetris theme φόντο κιόλας (old-school geek cred καιτέτοια), γιατί, και χωρίς να έχεις γράψει υλικό καιτέτοια, you always were a fun guy to be around, ρμλκ...

Και το podcast αυτό μου έδωσε και την ευκαιρία να ενημερωθώ περισσότερο για πράγματα που δεν είχα πολυ-καταλάβει ή πολυ-ρωτήσει πάνω στο θέμα. Έμαθα για το τι προσπαθείς ακριβώς να κάνεις εδώ (ως τώρα ήταν 'το blog του Duke' για 'μένα), για τη φάση που βρισκόμαστε, στα μάτια σου τουλάχιστον, όσον αφορά το stand-up, στην Ελλάδα, κλπκλπκλπ.

Και συμφωνώ για το 'μην το έχεις τόσο χύμα και χαλλλαρά το γραπτό, πακέτο με το ηχητικό' στις Μαϊμού Ειδήσεις, αφού μπαίνεις στον κόπο να κάνεις το podcast στο κάτω κάτω, αλλά ξέρω την ιστορία του πώς έκατσε και το έκανες έτσι the first time around, οπότε meh.

Πάντως, σε γενικές γραμμές, είναι πολύ καλή φάση το όλο... εγχείρημα. Κι έχει και έξυπνες κοπέλες (σπάνιο πράγμα, in my ever-growing book, το ξέρεις αυτό), κι είναι κι ωραία χύμα όλοι εκεί κλπ. Δεν περίμενα και πολλά αρχικά, ομολογώ, αλλά με κέρδισαν. Και οι υπόλοιποι, δηλαδή. ΚΦ.

djimDjim said...

Εκτός από γαλλικά κάνουν και άλλα μαθήματα;! Χαχαχαχα!